Dag nr….äsch struntsamma!

Vilken helg det blev!
I fredags var jag och mina kusiner på krukanmatch vid zinkensdamm. Det förtärdes en hel del öl i strålande solsken och avslutningsvis gick vi vidare till en krog och njöt av sällskapet!
Sedan (mitt i natten) bestämdes det att jag skulle få ännu mer gott sällskap så det blev en tur till mölnbo och vilken känsla att vakna upp med utsikt över vattnet. Hela förmiddagen satt vi ute på altanen och njöt av att våren äntligen är här!
Väl hemkommen la jag mig i ett bad och var så nära att somna så ganska abrubt tog jag en dusch istället. Vid sex-tiden kom Cissi hem till mig för att förbereda lite utgång, båda var ganska mossiga men ganska snabbt var vi återställda och med lite smink i nyllet kändes allt mycket bättre. 

Det blev en tur in till Gröne Jägaren och det var jättekul att träffa Irini igen. Riktigt längesen!

Idag söndag sov jag till klockan 11, snacka om välbehövligt!
Efter en kopp kaffe och lite youghurt bar det av till mamma och pappa för byte av däck samt tvagning av min pärla. Det blev städning både in och utvändigt och nu är hon så ren att hon blänker, det ser mycket trevligt ut måste jag säga!
Vid tre bar det av hemåt igen, har börjat städa av balkongen, hunnit sola samt panta burkar så känner att den söndag blev ganska effektiv.
Nu är det alldeles strax dags att hoppa in i dusch och packa träningsväskan så att jag får med mig allt jag behöver inför morgondagens gymmande. Synd bara att mitt “träningsprogram” är borta men det kanske kommer fram, har mina misstankar om var det är nånstans!

Hm, känner att jag luktar massa rengöringsmedel så nä, nu tar jag mig in och tvagar av mig själv också…

0 reaktion på “Dag nr….äsch struntsamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.