Påsk

Jag trodde att påsken faktiskt skulle bli en pina att leva igenom men näe, måste jag säga, det har gått helt okej!
I torsdags blev det en sväng till gröne jägaren igen efter en eftermiddag med Cissi. Jag städade allt hemma och när det var gjort var jag så fruktansvärt rastlös så det var då jag bestämde mig.
Ifredags fick jag besök av en gammal vän och det blev en trevlig kväll trots en fruktansvärt lååååångfredag ensam i butiken.
Påskaftonen spenderades över dagen hos mina föräldrar där även min äldsta bror var med sin familj. Mycket god mat och jättefin familj förgyllde dagen!
Efter middagen åkte jag hem och mötte upp Cissi igen för lite partaj hemma hos mig. (Som sagt man ska omge sig med vänner för då blir inte allt fullt lika jobbigt)
Det blev en sanslöst kul kväll med singstar, ölspel och massa prat!
Söndagen blev en hemmadag med fortsatt massa prat och sällskap av en vän.
Idag har jag varit hos Fonzi för en genomkörare av min rygg igen, är fortfarande rätt skakis i händerna men han lyckades släppa massa spänningar i rygg och nacke så nu känner jag mig mycket mjukare.
Efteråt väntade jag på honom till han hade haft sin sista patient och sedan åkte vi bort till Palmyra där jag fick smaka på den bästa kebabtallriken! Trots att vi delade på en tallrik så blev en massa mat över men oh så gott det var!

Imorgon väntar lunch med Fonzi och möjligt att vi ska svänga förbi en tatuerare också så att jag kan få prisuppgift på den jag vill göra. När vi är klara så ska jag kolla med Nina om hon har lust att träna annars får jag nog dra mig upp själv för jag vill verkligen inte ligga av mig nu när jag äntligen är motivation igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.