Kaffe

NU ska ni få höra: KAFFE ÄR MIN DROG!
För ett par veckor sedan när jag återigen gick på en antibiotikakur så stod där i bipacksedeln att koffein-intag ej var lämpligt. Hur skulle jag klara mig? Det gjorde jag inte, var tvungen att ha minst en kopp om dagen trots att jag även inhandlade koffeinfritt (det smakade okej men fungerade inte alls).
Nu står jag här i butiken och häller i mig min tredje kopp för dagen, vill att det ska vara lugnt så att jag även kan få dricka min fjärde kopp…

Åh, ni undrar säkert hur helgen var?
Lördagen spenderades i fint sällskap på Trosa-marknad och kvällen blev precis lika super som jag hoppats på. Ofta när man sett framemot något så grymt mycket brukar det bara bli pannkaka av det men inte den här gången. Förutom brännboll och grillning ingick även i aktiveterna matkrig samt vattenkrig (ej att rekomendera på ett fält fullt av mygg).

Nu står jag och har nedräkning till hemgång, “bara” 6 timmar kvar i värmen och med snuvig näsa…Hata sommarförkylning!!!!!!


Kallt och förkylningsvänligt, javisst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.