Jämtland

Efter två veckors hårt slitande i butiken så har jag äntligen gått på semester.
Imorse lämnade jag mina hjärtan hemma för att bege mig till Hammerdal därmina morföräldrar bor. Brukar normaltvis stanna en vecka men nu kommer jag följa med min morbror hem redan på tisdag vilket ger lite splittrade känslor men inte mycket att göra åt saken den här gången.
Imorgon ska vi fira min mormor som blir 80 vilket självklart innebär tårta och paket!

Förra söndagen var jag och Niklas på vår första gemensamma bio. Det var mysigt och filmen var överförväntan, vi såg den sista Harry Potter-filmen. (Of course)
Funderar starkt på att ha en Harry Potter Weekend när den sista filmen släppts på DVD… Ska klura vidare på det!

På onsdag när jag är hemkommen igen ska vi ha en sann städdag bara för att få iordning på allting innan man kan slappna och gå på “riktig” semester. Ska även göra månadsinhandling av mat också vilket är mycket behövligt förtillfället.
Sen är frågan vad vi mer ska sysselsätta oss med under dessa FYRA VECKOR AV FRIHET!
Det tåls också att fundera vidare på…

Så tills vidare önskar jag er en godnatts sömn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.