Tre kronor och soffligg

Varit lite slö på bloggandet igen men idag kändes det som om det var dags igen.
Jobbat tredje dagen i butiken idag men imorgon vankas det en dags ledigt, eller ledigt och ledigt det blir städning samt middag hos mina föräldrar. Efter maten ska jag och min mamma åka till torp 73 i haninge för att titta på skor.
Känner redan att jag måste investera i både nya kläder men framför allt skor för att passa in i butiken.
Synd bara att man aldrig vinner dem där pengarna som man drömmer om…

Just det pengar:
Ett riktigt onödigt ont men som ändå kan göra en så gott. Som skapar osämja men ändå kan bidra till lycka..
MEN störst av allt är kärleken!

En och en halv vecka till semestern och två jobbhelger kvar men på lördag ska vi fira Brysselfröken vilket ska bli väldigt mysigt och det är ju hon och jag som sliter dessa dagar fram till min semester.
Ser fram emot semestern med både glädje och en uns “oro” men men det löser sig nog…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.