Åter vardag…

Står här på jobbet och känner mig krasslig, ville inget hellre än att krypa tillbaka under täcket med en kopp te med honung samt en trevlig bok men idag gick det inte alls…
Men vilken trevlig helg jag haft!

Ifredags var jag och två tjejkompisar som jag inte träffat på väldigt länge hemma hos mig för lite middag och vindrickande. Det blev massa prat och skratt och ser verkligen framemot nästa gång vi ska ses…

På lördagen låg jag och min kära sambo kvar i sängen till klockan ett och sedan bänkade jag mig i soffan. Vi fick besök av Chrille och Frida så det blev film, snacks och allmänt slapping resten av kvällen vilket passade min kropp utmärkt då jag redan hade börjat känna av min krasslighet.

Igår började dagen i samma anda som lördagen men innan dagen var slut hade pärlan fått på sig sina vintersulor så när jag säkrad för snö…
Såg tre filmer på kvällen bland annat “The Social Network” som jag varit riktigt skeptisk till men blev positivt överaskad och måste ge den klart godkänd.

Ska ta och peta i mig ett par värkisar nu och sedan är det bara att bita ihop och köra på tills jag slutligen får sjunka ner i soffan och antagligen sova bort resten av kvällen….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.