Godmorgon

Precis som jag trodde så ömmar det i ryggen idag efter allt kånkade på jobbet så det var riktigt välbehövligt med sovmorgon idag. 
Vaknade klockan nio efter åtta timmars sömn och gissa vad? Jag känner mig fortfarande trött och seg. Startade om med mina järntabletter igår så kanske att man är lite piggare om ett par dagar. Frukost är intagen också, youghurt, två knäckemackor och ett glas med C-vitamin brus samt kopp av det bästa slag: KAFFE! 
Sitter med kopp två nu och ska testa Gevalias Latin Sunset, dem andra är riktigt bra så vi får se vad jag tycker om denna…

Nähäpp dags att börja göra sig iordning för dagen så att man inte skrämmer iväg alla kunder! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.