Ondcirkel x2

Jag är en sådan där person som tycker om att ha rent och snyggt omkring och jag vet att min sambo även känner likadant. Trots detta faktum och att vi storstädade ihelgen så har det redan börjat bli stökigt och jag ser det men orkar ändå inte ta tag i det (inte än i alla fall) men ska ge mig på ett ärligt försök att städa av spisen och tömma diskmaskinen snart. Tror att det är våra arbetstider som gör att vi hamnar i en ondcirkel, man tycker inte att det är kul att städa men det är lättare om man är två än att det känns som att man gör allt själv bara för att man “alltid” är ensam hemma…

 Nu är jag nytoppad och Layla gjorde ett super jobb (som vanligt) men jag fick lite bannor över mina hårsnoddar:

 
Dessa snoddar har nämligen brutit av mina stackars små strån så hädanefter ska jag införskaffa snoddar utan metalldel!

Och dagens stora:
Nu har jag skrivit kontrakt så från och med mitten av november börjar mitt nya jobb. Det känns väldigt spännande och positivt, kul att lära sig massa nytt och alla där verkar vara väldigt glada så det känns (ganska) tryggt i magen…
Ganska bara för att allt är så nytt! Tihi!

Nu är det Greys för hela slanten eller jag kanske ska springa och tömma disken när det ändå är reklam?

*SPRRRRRRRRRRING*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.