Dag nr.10


Mitt liv / söndag, april 10th, 2011

Helt sjukt att jag tagit mig igenom dessa tunga dagar, det är förvisso fortfarande tungt och jag pendlar som värsta klimakterietanten i humöret.
Hade aldrig tagit igenom dessa dagar utan underbara vänner som funnits där, så återigen jag kan inte tacka er nog!
Har lust att skriva och berätta om allt som hänt men nu får bara tiden utvisa vad som händer/hänt och jag ska försöka bli lite gladare.
Idag har varit min första riktigt lediga dag sen det hände och det har varit tufft. Gått omkring hemma och städat med varvning av att bryta ihop igen men just i skrivande stund så känns allt okej igen. 
Var med min mamma på IKEA för att köpa skruv till min byrå som gått sönder, trodde inte jag skulle få tag i några men ack så fel jag hade!
Nu har jag säkert 20 skruvar ifall någon mer skulle gå sönder, hurra!
Efteråt följde jag med hem till dem för middag (dem propsar på att se till att jag får i mig lite mat vilket iofs är bra) och sedan fick jag skjuts hem igen.
Ska koppla in min xbox kinect här i veckan så att jag kan börja Zumba igen, för det är otroligt kul och måste få massa annat att tänka på samt ska jag börja köra på gymmet igen så att ytterligare timmar går. Funderar även på att börja sola igen för att bränna ytterligare minuter.
Ska även försöka komma i säng i tid idag för sömn är något min kropp saknar. Vaknar massa gånger varje natt vilket resulterar i att ringarna runt ögonen bara blir mörkare och mörkare, härligt det låter va?

Imorgon ska jag träffa min fina massör Fonzi igen och det ska bli så himla skönt att få slut på mina spänningar och få händerna att sluta skaka. Kanske även får mitt ”synfel” att försvinna…Hoppas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *