Ett nyttigare alternativ


Mitt liv / tisdag, december 6th, 2011

En av anledningar till att jag gillar vinter halvåret är för alla ljuvliga clementiner som trillar in i butikernas fruktdiskar. Just idag känns det som om jag skulle  kunna leva på dem också och har redan ätit två sedan jag kom hem och snart tre…
Hm, inser att jag skulle behövt köpa fler, tur att inte affären stänger än på ett tag. Är inte ens godissugen! Jag, inte godissugen? Men jag beklagar inte, kanske äntligen pallar ta tag i dem där envisa kilona igen.

Apropå kilona så kom jag att tänka på min nya tatuering jag gjort. Vet att det finns några som undrat hur den ser ut men jag står tyvärr fortfarande fast vid att jag vill tappa och shapa till mig själv först, fast visst med hjälpa att fotografera skulle jag kanske kunna vika mig!
Ska se om jag kan få tid för finputsningen i början av nästa år så att man kan bli klar en gång för alla…

Känns som om jag har så mycket i huvudet men så lite jag kan få ner på ”pappret”, så många måsten men som faktiskt bara känns positiva, förutom EN sak, en nyårsklänning! Försökt kika på Nelly men när man inte riktigt vet vad man vill ha men att jag vill ha en det vet jag! Något särskilt att fira in det nya året med självförtroende lite högre än det till fotknölarna.
Vill även prestera så bra på nya jobbet, göra fint hemma och köpa massa fint och göra massa kul osv osv.

Men nu ska jag återigen sjunka tillbaka i soffan, äta clementin, förbereda inför nästa veckas jobb och avslutningsvis kolla Nelly igen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *