Tomten kom tidigt i år


Mitt liv / onsdag, december 7th, 2011

Nu ska här inte längre frysas om fötterna när man jobbar. Dem tofflorna jag tog med första veckan har det redan gått hål på så dessa skönheter (om tofflor nu kan vara det) fick jag av mina föräldrar i tidig julklapp.
Sedan var jag iväg och fixade bilen också så nu går pärlan igenom besiktningen med all säkerhet, så det känns som detta blev en ganska effektiv dag.

Laddade ner en app till min iphone idag som jag blev helt kär i: instagram!
Den har säkert funnits hur länge som helst men nu var det äntligen min tur att hitta den. Vilken skillnad på fotografierna det blev, man ser ju nästan ut som en mäster fotograf, eller inte kanske, men bra blev det!

Men vänta?! Är det inte tredje advent nu till helgen? Jomenvisst, då ska jag ju klä julgranen, mysigt värre! Fast jag är lite orolig över hur jag ska hinna allt. Ska baka lite mer lussebullar var tanken samt ska jag och min kära pojkvän åka och rensa i hans lägenhet. Aja, fast allt brukar ju faktiskt lösa sig, jag är optimistisk!

Dags att trilla i säng för min del, ska första vara på jobbet tidigare så att man kan gå lite tidigare. Behöver få dit en list på bilen som saknas, det drar något grönjävligt nu när det blivit kallar. Hårt mission för mig som är så morgontrött för tillfället men det måste gå!

G´natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *