Återhämtning samt beslutsångest!


Mitt liv / onsdag, januari 12th, 2011

Ja såhär går det när man inte kan bestämma sig vart man ska blogga; på sin laptop eller på den stationära där jag hade alla mina bilder, då blev det ingenting istället!

Vill verkligen tacka mina underbara vänner som kom och firade min födelsedag med mig i lördags kunde aldrig ha tänkt mig att det skulle bli så kul som vi hade det eller ialla fall jag.
Det samtalades, sjöngs singstar samt så dansades det (?!)…
På söndagen kom min fina familj upp och firade en något sliten 25-åring men det blev trevligt, stojigt men kul!
Jag får helt enkelt bjussa bilder nästa gång eftersom alla ligger på den andra datorn.

I måndags var det nya tag på gymmet, det var jag och Nina som var där och motivationen var på topp. Ja, till en början åtminstone för efter cirka en halvtimmes träning var jag helt färdig.
Nina frågade om jag ville med till gymmet idag också men ack nej fick jag säga då min träningsvärk inte är av denna jord. Jag är en sån där som behöver få bort det värsta innan jag tar i igen annars blir allt sju resor värre, men Nina stark och tuff som hon är gick dit.

Efter en hel del ångest efter alla dem senaste bilderna som jag sett på mig själv har jag insett att nu börjar det bli farligt. Kanske inte farligt eller jo, faktiskt för jag vill inte bli deppig för en utseende grej igen och nu är jag på god väg. Likförbannat så sitter man och snaskar gottis på kvällarna!
Att det ska vara så svårt, men nej, jag ska inte gnälla utan bara bita ihop och sluta upp med allt småätande för nu är till och med julen utstädat och då ska jag städa ut mig själv också…
Får börja med en dusch om jag tar mig upp i badkaret! *hehe*

0 Replies to “Återhämtning samt beslutsångest!”

  1. hahaha, jag är inte det minsta stark och tuff men jag var tvuntgen för jag hade lovat mig själv 🙂 Man kan ju inte svika sig själv heller 😛

    Jag körde 15 minuter cykel och 20 crosstrainer och sen gick jag hem för då var jag heeeeeelt slut.
    Maja har magsjuka så får se när jag kommer iväg till gymmet nästa gång. Senast söndag hoppas jag.
    Ska snart göa 20 armhävningar (på knä…..) och 50 situps så jag får något gjrt idag.

    Puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *