Det är kul nästan jämt

Äntligen har faktureringen på jobbet öppnat igen efter inventeringen och allting börjar gå mot det normala.

Har fått låna hem massa foto-tidningar av en jobbarkompis och dem är verkligen super bra. Redan i första tidningen fick jag massor av tips och trix. Har dock inte hunnit foto något i veckan och nu väntar jag mest på mitt alldeles egna minneskort som jag beställt från tradera, men det kunde ta nästa 3 veckor innan det kom.

Vilken toppen helg det blev igen. 
I fredags åkte vi till Daniel och firade hans födelsedag. Lite senare på kvällen bestämdes det att vi även skulle ta en tur till Underground lounge i Högdalen där en vän har karaoken. 
Lördagen spenderades med fröken bryssla i butiken. Alla sura och gnälliga kunder hade bestämt sig för att besöka Stjärnurmakarna på en och samma dag så när det var dags att dra ner gallret kunde vi äntligen pusta ut ordentligt.

Kvällen fortsatte i samma andra som fredagen och ett besök på Bocken gjorde sig gällande.
Där blev jag återigen lite födelsedags firad och snälla ”nästan svärmor” Helene bjöd på en shotsbricka. Den ska jag tala om visste vart den skulle när jag kom hem iaf! Hehe!
Gårdagen spenderades på bästa sätt; i soffan!
Vi glodde på 3-4 filmer och samtidigt beställde jag kläder ifrån HM. Håller tummarna för att allt passar!

Under tiden som jag skrev detta har jag nu hunnit få i mig min frukost och snart är det dags att göra sig iordning för ett besök hos Fonzi. Idag ska jag på en helkroppsmassage, trotsar min förkylning som inte verkar bli värre åtminstone. Fast träningen som jag helst ville komma igång med den får vänta tills min snuva är bättre!

Ett stycke Jenny från i lördags.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.