En ny era


Mitt liv / tisdag, november 22nd, 2011

Ligger på soffan och vilar magen efter smarrig middag bestående av kantarellsoppa och knäckemacka. Är rätt slut i huvudet efter mina två dagar på nya jobbet men alla är så trevliga och hjälpsamma så man kan inte annat än att kännas sig välkommen.
Lite roligt är det också att få klä sig i lite annat varje dag än sina håliga palltor som jag gick i på lagret. Man kan inte annat än att känna sig något fräschare än sunk Jenny som vandrade omkring förut…

Styx har fått börja banta igen och han är inte nådig med sitt ropande efter mat när man kommer hem från jobbet. Någon som vill låna honom fram till sju kanske?

Hoppsan…fastnade i telefon men darling och plötsligt var klockan över sju. Vågar inte resa mig upp ur min liggande ställning för då sätter bara skrikhalsen fart igen. Men kanske ska jag vara så snäll och ge han lite mat iaf och passa på att göra lite kaffe till mig själv?!

Japp så blir det och sen ska här nördas lite sims också… Grejjt!

Imorgon JULBORD!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *