Nytt år och sambo

Nyåret och födelsedagen är infirade och jag måste faktiskt vilja påstå att det är väldigt skönt att det är ett år kvar till nästa vända. 
Nyårsafton firades i Niklas dåvarande lägenhet (från och med första januari blev vi sambos på riktigt), vi åt en riktig gourmetmiddag bestående av potatisgratäng och bacon inlindad fläskytterfilé som vi först marinerat i rödvin-marinad. Mumsigt värre! 
Sedan blev det party för hela slanten och jag lyckades fälla mig själv och skrapa upp benet, men vad gör väl det? 
Ihelgen blev det sedan dags att fira min födelsedag, både lördag och söndag. Party på lördag och fika på söndagen. Nästa gång tror jag dock att jag ska ha allt på en och samma dag men kan slå vad om att jag inte kommer lyckas hålla det eller tycka att jag hinner allt då.

Ikväll har jag äntligen blivit fri min förbannade huvudvärk, det finns ju en möjlighet att jag kanske kan få sova en hel natt igen nu också!

0 reaktion på “Nytt år och sambo

  1. Du måste ha på tok för långa ben eftersom du lyckas fälla dig själv titt som tätt? För det kan ju inte bero på alkoholintaget, haha. Pöss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.