Torsdagsmys!

Det är inte bara jag utan flera stycken som tycker att det känns som en torsdag idag!
Vill både säga att jag tycker att det är kul och trist. Trivs så bra på jobbet och äntligen börjar jag fatta vad min roll är och det känns riktigt riktigt bra! Men samtidigt så kan ingen säga att helgen inte är skön?!
På den riktiga torsdagen har jag nu bokat tvättstugan och eftersom gubben försvinner iväg på lördag så ska jag små plocka det sista och få lägenheten skinande igen och det ser jag fruktansvärt framemot.
Nya livet har ju börjat nu både som sambo, kilominskare och en mindre stressfull närvaro! Låter bra va?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.