Folket och lösviktsgodiset

En fråga jag ställt mig många gånger är: Varför har folk så svårt att ta smågodiset med skedarna som ligger vid “ställningen”!?
Idag hände det igen. Jag står i kassan och snett bredvid är godiset och vid godiset en snuskigt gubbe som står och plockar engelsk konfekt med händerna! Vem vet var han haft sina fingrar nånstans? Han kanske kliade sig i skrevet eller petade sig i snoken innan han gick och stoppade ner fingrarna i byttorna?!
Okej att vi kallar det för plockgodis men använd huvudet och nyttja verktygen som finns! 

Och folk undrar varför man inte köper smågodis mer än på ett ställe?

0 reaktion på “Folket och lösviktsgodiset

  1. Ja men småungarna då? Som gräver med sina lika äckliga fingrar i godislådorna längst ned, stoppar i munnen, får med sig lite dregel, stoppar sen ned fingrarna och gräver runt lite till?! Bläää. Patrick vägrar köpa godis som ligger på understa raden, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.