More space

Ibland blir jag så sur på att mitt vardagsrum är lite för kort så att vi inte kan ta hit Nickes (fyra meter) långa soffa. Vet att det är ett I-lands problem men det kan vara nog så irriterande! Men då löser man plats problemet i min nuvarande soffa genom att kasta ner ryggkuddarna på golvet och sedan låg man mycket bättre! Wuhu!
Nackdelen kommer då till att jag inte får titta på kuddarna på golvet för då får jag ont i magen av att det ser stökigt ut!
Suck, vilka bekymmer, haha!

Nu har vi ialla fall varit och handlat mat så att vi nästan klarar oss månaden ut samt förberett lite inför onsdagens första pass på gymmet. Jag känner mig nästan lite nervös!
Men imorgon är det STÄDNING hemma… Härligt att få det rent och snyggt!

0 reaktion på “More space

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.