Nytt nyare nyast

Ikväll har hag suttit och drömt mig bort lite. Hittade massa plagg på hm.se på jag vill ha och säkert kommer beställa men först så måste man ta hand om det vardags-viktiga. Så på söndag kanske en beställning skickas iväg.
Behöver dock verkligen en “mellan-jacka” för insett att vinterjackan är på tok för varm nu.

Klänning

Måste lära mig en massa om BARF också då jag tänkte att Styx ska få testa en ny diet och se om han både blir smalare och gladare (alltså mindre skrikig).

På torsdag nästa vecka ska jag till läkaren och fortsätta min “utredning” om sveda. Skulle vara skönt att bli fri en gång för alla! Lär nämna min depression och höra efter om hon tror det kan vara dem nya pillrena, men hur som haver så funkar inte det här. Varken kul för mig eller min omgivning när man inte riktigt når upp till ytan…
Får dock för mig att man blir gladare av att få/köpa något nytt och efter min stor rensning av kläder så är det ganska glest på hyllorna!

Så söndag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.