Mitt liv

Påverkad

På sista tiden har jag blivit påverkad av mycket omkring mig även sånt som jag inte trodde skulle få mig att bry mig. Men att se att ens “vänner” ta bort en från facebook gjorde mig mer ledsen än jag trodde. Jag tänker på det mycket och undrar vad jag gjort för fel. Att känna sig bortglömd och ovärd det påverkar.
Att bli stressad för ingenting, det påverkar! 
Resultatet blir en “ofräsch” och “ledsen” tjej som inte riktigt kan sätta fingret på alla saker som snurrar i hjärnan.

Men tanken på att vi fortfarande går mot soligare dagar får mig att tänka att det mesta kanske vänder snart. 
Saker kanske börjar flyta på som det ska och humöret kanske blir stabilare. 
Kanske känner att jag uträttar bra saker och inte sitter i vägen för andra…

“Precis som en blomma slår ut och våren kommer kanske människan åter vaknar till liv igen!”

Jenny 2012

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.