Svar till fina Brysslan!

Ja, det är skönt med en extra spark i röven och ännu mer motivation fick jag efter min blobb fotografering! Ingen vacker syn direkt!
Det är ingen dyr kost alls men min plånbok som skriker 100:- räcker inte till att köpa hem grönsaker, mer fisk med mera utan det blir minihandling och tänka efter tills dess.
Som tur är har vi ju en hel del hemma som räknas till den “nyttiga” delen men har utöver även en hel del falukorv kvar och det ingår INTE…För det om något är fet halv fabrikat!

0 reaktion på “Svar till fina Brysslan!

  1. Ja nä falukorv finns ju faktiskt inte här (jag gillar ju ändå inte det, så mig gör det inget). Här är korvarna råa och innehåller mest kött, vilket gör att det finns många som bara innehåller 3% fett. Aj laaajk 🙂 Men idag blev det känguru, vilket åxå innehåller 3% fett och är rikt på järn (och proteiner). Men du vet ju vad jag tycker om alla konstiga dieter. Nä, bra mat och motion, det tror jag är allt som behövs för att må bra 🙂 Så jag tror det kommer gå bättre för dig den här gången! Och jag tycker mig redan ha lite plattare mage efter bara en veckas hårdkörning med mina PW:s 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.