Läkare

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Idag kom provsvaren och mycket riktigt, jag har inflammation i mina svettkörtlar i armhålan. Låter inte så trevligt om ni frågar mig men så är fallet och det är tydligen ganska vanligt bland kvinnor (tack för att jag inte är man då det är vanligare i rumpan på män).
Ja, nu vet jag, vad gör jag åt det?
“Det är en inflammation och alltså ofarlig, vidare undersökning krävs ej”
Nä, okej, men det gör ju ONT!
Min lösning var att ringa till vårdcentralen och få en ny läkartid för att gå vidare med detta. Läste på nätet om folk som blivit hjälpta på hudmottagningar så nu vill jag också bli remitterad dit.
Så fortsättning följer…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.