LittleStarJenny

No Atkins but Motivation

Jag bestämde mig innan jag ens började med att inte köra på Atkins-dieten. Insåg ganska snart att det är bättre att köra på magkänslan och vilken motivation jag fick!
Var första gången på gymmet igår och det kändes riktigt skönt att vara tillbaka. Hade först tänkt att gå dit idag med men hade först främst date med min frisör Layla för att återigen fixa färgen inför det slutliga resultatet så efter det var klockan “för mycket” för att gå dit. Blev en lätt middag istället och nu sitter jag här, nördar mig med lite Castleville och snart vidare in i min Sims värld.

Men innan dess blir det att fylla på min “Önskelista” för saker jag skulle vilja köpa om jag hade mer pengar… Drömma ska man ju!

No Atkins but Motivation

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen