Renovering av Bloggen

Avundsjuk…

Ja, jag tror det! På vad?

Återigen ni bloggare med hyper snygga sidor, samt så snygga bilder!

Frågorna är;

Hur mycket tid läggs ner på att bara lägga in bilderna från kameran?
Jag är verkligen på tok för lat (hittills) att lägga in bilder jag tar så har ni tips på hur ni “jobbar”?

Petar ni mycket i typ Photoshop eller liknande med t.ex filter?
Jag tycker det är jättekul men är nog lite för okunnig och så var det här med att fota med fin kameran och lägga in bilderna. (Telefonen har ju det mesta, ytterligare en sak för den late)

Hur gör man en snygg sida?
Ha, denna kan jag svara på själv. För det första är det ju ganska bra att hajja lite html och javascript och sen är mest att försöka testa sig fram och känna efter; vad passar dig?! Ja, just det, det var ju fortfarande det, vad passar mig? 
Tror egentligen jag borde köra på lite “klatschigare” sida, mer färger och lite stjärnor och dylikt. Är inte det lite jag ni som känner mig?
Eller fortsätta i liknande stil som jag har nu? Eller kan man kombinera det? Lite “gammeldags” bakgrund, i headern mer färger och sen skulle jag gärna på något vis vilja spegla musik och tatueringar, skor…. JENNY HEJDA DIG!


Åh, Jag tror jag är inne på något nu!

Som Peter Harysson sa i Så Ska Det Låta: “Spänningen är Oliiiiiiiidlig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.