Att hitta struktur i vardagen och livet…

Ett påbörjan och motiverande försök att måla upp tre mål att börja med för att nå dit jag vill, både med mitt liv och med bloggandet. Har så mycket jag vill nå och få ut men ibland känns det inte som jag hinner plita ner allt som jag vill visa.
Skulle kunna rabbla både det ena med det tredje men vad tycker ni om att se och läsa om?
 
Framtiden kommer ge mer för mig och jag kanske kommer vara lite “egocentrisk” tills jag nått dit jag vill, men många gillar personer med målet!
Men för ikväll ska jag fortsätta motivera och strukturera bland mina tre favoritsaker i hemmet (när Niklas läser detta kommer han protestera, då han/jag vet att jag älskar typ alla mina saker) men ikväll är det:
* Sambon
* Styx
* Min Onepiece som jag ska bo i resten av hösten och vintern, typ!
 
God kväll!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen