Optikern

Då har man varit hos optikern denna helg. Jag har ju som synes tidigare glasögon när jag tittar på TV och kör bil men på senaste tiden har jag börjat kisat mer och mer samt känt mig väldigt trött och hängig i ögonen. Det visade sig att min syn inte blivit sämre men jag har kramp i ögonen av i största del för mycket datorsittande. 
Optikern rekomenderade att jag skulle skaffa terminalglasögon men just denna vända testade vi ut nya linser (som jag INTE får ha vid datorn). Redan efter två dagar har mina ögon vaknat och det känns mycket bättre. En befrielse att kunna ha dem hela dagen också…
Inte nog med det har jag, tackvare linserna, funnit glädje att leka med våra kameror hemma igen! 
JAG SER OCH KAN STÄLLA IN SKÄRPA!
Denna bild fångades idag…

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen