Lycka!

Åhoj, lycka är helt enkelt att träffa massa gamla vänner och bekanta, få sjunga i kör och känna hur musiken tränger sig in i varje liten vrå i kroppen. Längtar redan till nästa onsdag då det åter är rep, så just nu ska jag bara sitta här i soffan och mysa av den här underbara känslan. Kan vara bra att leta fram musiken och göra en playlist på spotify också för det är rätt mycket text att lära sig och stämmor kom jag just underfund med! 
Har du något som gör dig alldeles fylld av lycka?
 
 

0 reaktion på “Lycka!

  1. Jag var också lycklig när jag åkte från repet, både för att det var kul o träffa människor man inte sett röken av på flera år, men kanske framför allt för att det var ett av de första repen men lät ändå så jävla bra bitvis! 😀 Taggad för nästa vecka, har ni tur kanske jag kan mina stämmor då! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.