Massage och serier

Ljuva lugn som infinner sig efter en stressig dag. Han lagom hem för att snabbt ösa i mig lite soppa och sedan rusa vidare för massage, men en mycket välbehövlig sådan igen. Nu håller jag tummarna för att jag ska orka stå mer eller mindre hela dagarna igen. 
Resterande kvällen har jag spenderat med att groffa i mig en bit kladdkaka som jag gjorde igår och återupptagit att se en av mina (och säkert tusen andras) favoritserier….en av många! Men nu närmar det sig sängen och den så kallade skönhetssömnen. Ha! Iaf vila rösten inför repet imorgon, jej!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen