Serier och sånt

Är det nånting som jag gör när jag är hemma så är det att se på TV & film som ni säkert vid det här laget har fattat. Även när jag spelar eller pillar på datorn så är nånting på i bakgrunden. Skulle vilja recensera mer och bättre men jag vill varken spoila handlingen för mycket och så känner jag att inte riktigt hinner med. Vem orkar egentligen läsa för långa recensioner? Inte jag ialla fall och därför räcker det för mig att jag skriver lite kort om vad jag tyckte och möjligt betyg!
Borde kanske göra en lista över mina favorit filmer?
Idag har jag hunnit se National Treasure 1 & 2 samt Bedtime Stories. Första National har alltid varit ett av mina val i hyllan men 2:an föll aldrig ordentligt i min smak. Bedtime Stories är en riktigt söt berättelse och perfekt för en hjärna som inte riktigt samarbetar.
 
Just nu har jag tagit upp en serie jag börjat se tidigare: Criminal Minds! Det är verkligen en fängslande serie med en liten röd tråd (förutom alla morden) men om man ser för mycket kan det bli lite väl mycket. Kul att försöka lista ut vem the bad guy är. Har nog inte lyckats en enda gång ännu, illa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.