Väck dumma plattor väck!!

Idag var den efterlängtade dagen här! en vecka har gått sedan operation och det var dags för återbesöket till Skärholmens ÖNH Centrum. 
Har varit några av dem jobbigaste dagarna just  med tanke på nästäppa, ömhet och en lukt som bara blivit starkare och starkare. En blandning av ruttelse, död, typ kräk och ja, jag vet inte vad! 
Jag kunde knappt somna inatt och hade kraftigt ont i magen att det var en infektion som brutit lös.
Men nu har jag varit där, tagit ut plattorna och det svider en del men mest är jag mör som tusan. Ja, jag kanske ska säga att det var sårvätskan som luktade och inte en infektion, men matlusten är lite halv iaf! 
Fast vi ska försöka “lyxa” till det idag, risgrynsgröt till middag och ostkaka till efterrätt. Någon var snäll och skrev att det var ostkakansdag idag så lika bra att passa på! Samt så är det tillräckligt mjukt för en “handikappad” som mig att tugga…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.