Världens Godaste Kladdkaka

Ingredienser: 8 ägg 10 dl socker 6 tsk vaniljsocker 1 krm salt c:a 6 dl kakao 6 dl vetemjöl 400 gr smält smör Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader. Rör ner alla ingredienser i en stor bunke, använd gärna en elvisp så går det lättare. Sleva ner smeten i en rund kakform och placera kakan i mitten av ugnen. Låt kakan stå inne i 30 min och lägg sedan ett bakplåtspapper över kakan och låt den gräddas i ytterligare en kvart. Ta ut den och placera kakan så att den får svalna (gärna över natten så att den hinner sätta sig ordentligt.)
Ingredienser:
  • 8 ägg
  • 10 dl socker
  • 6 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • c:a 6 dl kakao
  • 6 dl vetemjöl
  • 400 gr smält smör

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Rör ner alla ingredienser i en stor bunke, använd gärna en elvisp så går det lättare.
Sleva ner smeten i en rund kakform och placera kakan i mitten av ugnen. Låt kakan stå inne i 30 min och lägg sedan ett bakplåtspapper över kakan och låt den gräddas i ytterligare en kvart. Ta ut den och placera kakan så att den får svalna (gärna över natten så att den hinner sätta sig ordentligt.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.