Weekend…

Godmorgon,
Varför känns det alltid som att man skulle behöva en extra helgdag för att hinna göra allt man har i huvudet och alla måsten här i livet?
I fredags var jag som sagt på bio med Catrin och Lisa. Vi var på Heron City i Skärholmen och åt middag på Amazon innan det var dags att se filmen. Nedan ser ni salladen och efterätten jag åt. Det var super gott!

Vilken känsla det var när filmen gick igång, det kändes pampigt och väldigt episkt! Jag skrattade, snyftade och log och var helt lyrisk när vi vandrade ut ur biografen. Längtar tills den kommer ut på DVD!
 
Lördagen bjöd på promenad, julbord och karaoke i mycket trevligt sällskap. Passade på att ta en “obligatorisk toabild” som så många andra! Tänkte att nu var det min tur, hehe!

Igår blev det storhandling, soppätning och se resterande avsnitt av Criminal Minds. Jag undrar vad jag ska se/göra nu när jag inte har några fler avsnitt att se!? Läsa en bok kanske eller lära mig knyppla? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.