Christmas Tree, min julegran!

Igår klädde jag tradionsenligt (för mig) min julgran! Blir så himla mysigt med den uppe och man känner mer att julen ligger runt hörnet. 
Denna kväll gick åt till att koka massa soppa, samt tvätta två maskiner tvätt. Känns mig lite onödigt stolt över mig själv att jag tog tag i lyan igen. Den har fått hamna lite i skymundan ett tag men nu ska stämningen höjas till höjderna! Hann även köpa min sista julklapp, vilket är otroligt skönt med tanke på schemat för den här veckan! Hade önskat att jag kunde köpa fler men så är det nog jämt eller är det inte så?

 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen