LittleStarJenny

En Galen Trött morgon

Godmorgon alla fina människor! 
Är så galet trött idag så vet inte vart jag ska ta vägen. Kände inte alls för att kliva upp ur min varma säng utan ville bara dra täcket över huvudet och sova vidare. Funderade en kort sekund på att sjuka mig för trötthet men jag funkar liksom inte så! Anser att trötthet inte är en sjukdom och jag är bara hemma från jobbet om jag är sjuk.
Det är bara att bita ihop och slita på med diverse saker som måste göras! En rejäl frukost med youghurt och kaffe kanske biter på humöret?
Hur har du det denna måndagmorgon?

En Galen Trött morgon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen