Julmånaden

Så var julmånaden här och blott 24 dagar till julafton. Denna första december blev inte riktigt som planerat men mysig iaf. Tanken var att jag skulle pynta idag men efter att ha varit uppe till klockan fem imorse med riktigt trevligt sällskap av Madde och Manda, samt Chrille tidigare under kvällen, så blev det att sova ut enda till halv tre. Har nog aldrig sovit så länge i hela mitt liv. Så beslutet blev att titta på film och bara ta det lugnt och verkligen inviga första advent med massa julpyssel imorgon. 
Som ni sett så har jag även startat en ny dagshändelse, Dagens Låt. Veckan som varit tillägnade jag härligt 90-tal men imorgon startar en ny kategori. Planen är att skapa en ny kategori varje månadsstart och sedan samla alla låtar i en spotify-lista som jag sedan publicerar den sista i varje månad. Dock fick denna start hamna den andre istället för att jag helt enkelt tyckte att det kändes bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.