Kaos-kvällen

Hallå! Vilken eftermiddag det blev igår! Hela söderort var strömlöst pågrund av ett “dolt fel” eller “oplanerad störning” som det stod på Fortums hemsida. Det påverkade i och för sig inte mig eftersom vi hade glöggträff med våra konsulter på kontoret. Jag fick äta massa pepparkakor och dricka glögg men så mycket snällare kan jag inte påstå att jag blev!
Efter träffen skulle var det ett gäng som gick före och jag plus två kollegor skulle bara gå och slänga soporna. Det skilde nog max fem minuter mellan gäng 1 och oss men på den korta tiden hann grinden som man måste öppna för att köra ut bilen gå sönder. (Det var ju bara -15 grader) Jisses vad vi frös! Vi tryckte in koden cirka 3847658 gånger och fick se den gröna gubben springa, inte tusan sprang grinden upp. Vi hängde i nödöppnaren som apor, hjälpte det? NEJ! Det kom en man med nyckel för manuell öppning, fungerade det? NEJ!
TIllslut fick jag tag på hyresvärden som kunde ringa en jourbil. 
Efter 25 min med stelfrusna tår kom vår räddande man. Han hängde i nödöppnaren, drog i grindarna och axlarna men inget hjälpte. Men han hade mer resurser, även kallat verktyg, så med hjälp av en skiftnyckel lossade han på axel och kunde efter det öppna grindarna! JUBLANDE LYCKA!
Dessvärre var det ju bara 17 grader hemma men strömmen var åtminstone tillbaka så under en filt fick jag se två avsnitt av Solsidan innan det var dags att bege sig in i sömnens värld.
Blev du också drabbad av strömavbrottet?
 
En bild på mig igår!

Bildens Källa
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.