LittleStarJenny

Resumé

Då ska vi se… Det var egentligen fredagen som var helt hysterisk förutom allt annat som jag hunnit med denna vecka. Efter jobbet åkte jag och Nicke till Annas pepparkakor i Tyresö precis som jag lovat. Det handlades vanliga pepparkakor och pepparkakor med mint och choklad, apelsin och choklad, välkryddade och vanilj och choklad. Mums! När vi var på väg därifrån så ringde min pappa och frågade om han kunde låna spaden jag fått av honom ifall att vi skulle behöva gräva loss oss på vägen till jämtland. Självklart svarade vi och begav oss över dit för en kopp kaffe samt även lämning av några kakor. 
Väl där fick jag svar på när jag skulle möta en av mina köpare på en av mina annonser på facebook så det var bara att åka vidare till huddinge lämna varan, åka tillbaka till högdalen, lämna pepparkakor till min frisör som blev jätteglad, handla strumpbyxor på Lindex, åka hem för att möta upp ytterligare en köpare för att avsluta kvällen tillsammans med kärleken på Skebohof med en välsmakande asiatisk buffé. 
Efter den hektiska dagen skönk vi ner i soffan och tittade på “Tomten är far till alla barnen”…Fast först efter att jag både packat och hunnit se filmen “Brave” som jag tyckte var riktigt bra.

Ja, låt mig gissa att ni är bra nyfikna om vad som hände igår? Jo, vi började vår resa halv nio på morgonen och vårt första mål var Rånäs och avsläppning av mina föräldrar katt, Morris, som ska bo på Kattpensionat Edenhills och få lite semester från sin jobbiga kompis. Det var inga problem och Morris klev in som en kung på stället! 

Resan gick vidare, genom trånga skogar och massor av snö och felplogad(!) väg. Tjoff sa det och vips satt vi fast i 45 gradig vinkel rakt ner i diket! Inte riktigt vad vi hade planerat. Efter en timmes väntan så kom vår räddande ängel…eller ialla fall en bärgare som fick upp oss och vi kunde fortsätta vår resa. Fram till Gävle! Sedan satt vi fast på en stillastående E4:a. Tillslut släppte det och vi satt spänt och väntande på nästa “olycka” men det kom ingen så efter en 12 timmars bilresa parkerade vi bilen i Hammerdal, Jämtland och somnade helt slut hela familjen. 

Idag har jag och pappa varit ute med Tjabo, vi har handlat och, hör och häpna, jag lagat maten! Kände att jag gjorde mig förtjänt av en efter maten vila så jag och Tjabo gick och sov en timme. Mycket skönt! 
Imorgon är det så dags för julafton som säkert ingen missat, själv är jag lite besviken över att dem valt att sända “Svensson, Svenssons jul” idag och inte imorgon som vanligt. Men men, får bli att kolla ikväll istället!
Vad tycker ni om förändringar och traditioner? Bevaras eller är det bra?
 
Resumé

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen