Massa på G


Mitt liv / onsdag, januari 25th, 2012

Härligt, på lördag ska jag och min goda vän Catrin gå på bio. Det är första gången vi gör något bara hon och jag så det ska bli kul! Klockan tolv ska vi mötas och sen ska vi se senaste Twilight-filmen.
Kvällen avslutas med månadsfinal i karaoke. Tycker att det är kul att delta trots att jag aldrig gått vidare, men uttagen blir jag åtminstone!

Idag har det varit en fartfylld dag också. Efter dagens arbete så åkte jag till min mysiga frisör Layla, så vanligt gjort hon mig nöjd genom att ta precis så mycket som både hon och jag tycker blir bra. Har ALDRIG gått där ifrån besviken! 
Efteråt fick jag träffa världens bästa Fonzi för lite njutningsfull massage. Nä, inte skön utan smärtsam men så går det när man är en stel sate men nu känns det mycket mycket bättre.

Fick även veta idag att ett ”Fitness 24 seven” ska öppna i högdalen och dit SKA vi bege oss till! 
Ska dock försöka komma igång med Zumban innan dess så man slipper flåsa ihjäl sig inför alla andra…imorgon kanske?!

Karaokebild från 2009

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *