Operation

Hallå och hej!
Jag överlevde och kommer inte bjuda på några äckelbilder men en liten med en svag antydning till svullnad kommer här nedan. Jösses vad nervöst det var men dem borta på ÖNH Centrum i Skärholmen var jätte proffsiga och fick mig att känna mig så lugn det bara gick. Godnatt och vips så var jag på uppvaket med en genomtäppt näsa. Svullnaden har tilltagit under denna dag två men och ömheten har garanterat blivit större. 
Har suttit och spelat ett riktigt gammalt kultspel, Grim Fandango och snörvlat mest hela dagen men nu när även det var varvat tänkte jag mig en liten update. 
Sova ska vi inte prata om! Om det blev någon timme inatt så får jag vara glad men håller tummarna för lite mer sömn inatt!
Men som att det skulle räcka med att man själv mår som man gör, klart min lillprins ska bli sjuk också! Precis innan pappa skulle komma och hämta mig igår så såg jag att Styx var helt kal runt munnen. Helst av allt ville jag inte lämna lägenheten men kände att jag inte hade något val. Det visade sig att fodret han är allergisk mot fodret han äter mot sina kristaller i urinen och inte nog med, han lider även av Forl. Det är en tandsjukdom som kan leda till kraftig smärta med mera och operation av hela munnen. Det kan gå fort det kan gå långsamt men som det är nu är det bara en tand som är drabbad! Måtte det inte blir fler snabbt….
 
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.