Anna Visuri min kollega med must!

Som dem flesta vet så jobbar jag på ett företag som heter Ackebrink. Här jobbar många olika personligheter och idag vill jag berätta om en utav dem; Anna Visuri aka Pricken. Eller nej, jag vill inte berätta om henne, det skulle inte gå, hon är för bra! För att förstå måste du träffa henne själv. 
Men det jag ville dela med mig utav det var en artikel hon skrev som verkligen fångade mig och fortfarande får mig att le när jag hör ordet “must”. 
Den handlar överlag om att varje individ ska ta hand om sin must (energi) och inte omge sig med människor som stjäl den utav dig! Och det är ju faktiskt jätteviktigt, utan din must funkar man inte som människa och till slut så är du ett paket av olycka istället! 
Så Anna, vår känslosamma finne och prick, tillsammans får vi jorden att bli en mustigare plats att leva på!
Läs hela artikeln HÄR!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen