East Street PIercing

Ska snart iväg till East Street Piercing för att visa upp min piercing som blivit lite knasig efter att jag råkat klämma den. Antagligen ingen fara för det ser redan mycket bättre ut men måste ändå passa på att köpa mer rengöring. Men om ni funderar på att göra en piercing så rekommenderar jag denna studio varmt. Dem är noggranna, trevliga och kan stolt visa upp att dem är med i ASAP som är en ideel förening som värnar om hygienen kring piercing. Som medlem måste du följa deras regler och stadagar vilket jag tycker är A till O om jag ska välja en studio att gå till.

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen