Ebay = Så grymt!

Godkväll allihopa! Fy sjutton vilket väder vi haft idag, stod ute och skottade min parkering i nästan en timme men nu finns det ingen risk att jag fastnar där i alla fall. 
Har en gräsänklingskväll och roar mig med att kika omkring på ebay, det är ju så sjukt billigt! Har precis lagt en order på en sak jag trånat efter länge så nu återstår väntan på en månad. Det är värt det med tanke på priset! Vad tror du att det är för något? Ska även se om jag hittar ett fodral till min ipad mini men vill inte ta det första bästa utan vill känna att “detta är jag”. Lätt är det att fastna och jag kan lätt spendera en hel kväll på ebay. Har du någonsin beställt något därifrån och vad var det för något i sådana fall?

0 reaktion på “Ebay = Så grymt!

  1. Jag älskar ebay ❤ Har beställt hur mkt som helst där ifrån, bl.a. min bookbook till iphonen, lite smink och julklappar till familjen 🙂 Ska beställa mer makeup när jag får pengar och väggstickers! Är så sjukt bra priser på det där 😉

    • Instämmer helt och hållet! Jag sitter och dregglar gärnet! Vet du om det är någon skillnad om man går via .com eller .se? mer än att du får svenska kronor. Det är härligt att få tips och inspo vad man ska kika efter! =)

  2. Nej jag vet ingen direkt skillnad, men en vän har sagt att det finns mer på ebay.com sajten men vet inte om det stämmer.. Jag har ebay appen på min iphone och där är den på engelska men har inte märkt någon direkt skillnad förutom att man får sitta och räkna om allt till svenska kronor…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.