Imponerande

Har precis sett en riktigt intressant “dokumentär” på kanal5 om en kille, P.J, som jobbar som personlig tränare i Australien. Efter att en av sina kunder ger upp och säger till P.J att han aldrig kan sätta sig in i dem överviktigas situation beslutar att han sig för att gå upp från 80 kg till 120 kg på ett halvår för att sedan tappa allting på det resterande året. Sagt och gjort, i dokumentären får du följa honom under året som går. Man märker vad skräpmat gör med vår hjärna och det ökade åtminstone min motivation att fullfölja mitt mål det här året; att gå ner till 60 – 62 kilo igen. Jag tänker göra det i slowmotion och inte pressa mig så som han gör, det skulle aldrig gå! Klicka på bilden nedan så kommer du till P.Js hemsida och kan läsa dig till mer info…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.