Jag ♥ min mugg från Lagerhaus!

Godmorgon! Idag var en sådan typiskt slutet på veckan dag, segt att kliva upp, frusen och allmänt seg! Vad passade då inte bättre än att testa min nya kaffemugg från Lagerhaus?! 
Har länge varit på jakt efter en takeaway-mugg som inte läcker. Så jäkla irriterande att gå med en mugg som det väller kaffe ifrån. Så sagt och gjort. Jag bryggde två koppar kaffe och hällde i dem i muggen, sedan till testet! Jag skruvade på locket och vände med spänning muggen upp och ner…INTE EN ENDA droppe kom ut! YES! Kärlek, yes! Med ett leende på läpparna stoppade jag ner koppen i min dagens lunch-påse och gick ut till bilen med vetskapen om att inte en droppe skulle hamna fel!
Vill du ha din alldeles egna mugg? Klicka då HÄR!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.