ELF Mineral Facial Cleanser best?

Jag har länge varit på jakt efter en “tvål” som jag kunde använda i hela ansiktet för att tvätta bort smink. Nu när jag beställde från ELF passade jag på att klicka hem deras Mineral Cleanser och den är riktigt grym. Jag har ganska torr/fett och fnasig hy men efter att jag började använda den har nästan alla fnasigheter lagt sig. 
Formulan är ett pulver som blir till en tvål med lite vatten och är relativt dryg. Dock kräver det två tvättar av ansiktet innan allt runt ögonen är borta men det går att ha öppna ögon medan du gnuggar, inget svid! 
Så överlag kan detta vara den bästa rengöringen jag testat….hitills!
 
 
 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen