ELF-paketet

Nu har jag suttit och packat upp allt som fanns i paketet. Precis som vanligt kom man ihåg hälften av det man beställt men jag tror att det mesta är super! Är sugen att testa allt och framför allt dem nya sminkbortagningarna som ska vara mer skonsamma mot huden i jämförelse med vanlig tvål. Min nya palett hade tyvärr gått sönder i lasten men det var bara två färger så det var inte hela världen fast en massa färg överallt, så det verkar ju vara bra pigment! =)

0 reaktion på “ELF-paketet

  1. Ja deras smink är superbra för det priset, verkligen värt pengarna 🙂

    Är sugen på deras paletter jag med, men tråkigt om de ska gå sönder i frakten :/

    • Du också! 🙂 Det är underbart med billigt! Men nu har jag hunnit testa några saker som jag inte varit 100% nöjd med, bland annat deras full cover foundation och deras billigare cream eyeshadow. Funkar inte på mig iaf! 🙂 Deras palett rekommenderar jag varmt iaf! och massa annat! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.