The Perfect Bra

Vem har inte haft svårt att hitta en bra BH? En som ger det stöd man behöver och formar som man vill! Jag är i alla fall en av dem som har väldigt svårt att hitta bra BH:ar. Jag är liten i omkrets men behöver stora kupor,  inte det lättaste vill jag påstå. Samtidigt behöver man ett bra stöd så att det inte blir så tungt i axlarna. 
Förut blev jag jätteglad när jag hade hittat CHANGE, dem hade rätt stora storlekar och okej kvalitet men tyvärr så är det inte så längre enligt mig. Min senaste BH därifrån tappade form och stöd på mindre än 2 veckor! Inte okej! Så nej tack säger jag, inga mer köp därifrån! 
Har istället hittats bravisimo.com i England, där har dem tänkt till när det kommer till stöd och även helt okej priser. Nackdelen där är ju att det blir så mycket svårare att bara skicka tillbaka om det inte skulle passa så mitt tips är att läsa kommentarer som folk lämnat, chansen att ni ska bli nöjda är så mycket större då!
Vill även passa på att tipsa om en svensk webshop; uppercut.se, dem har flera olika märken och storlekar och superbra service. Dock inte så mycket att välja på när du kommer upp i riktigt stora kupor men wonderbra har dem som är ett underbart bh-märke. 
Har du några bra sidor att tipsa om? Jag behöver fler tips och kanske även ni andra där ute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.