Black & Fake leather Outfit

Ny dag och nya möjligheter! 
Ska få bli fin i håret idag och sen hem och packa för helgens bravader. Känns inte stressigt men på något sätt så blir jag alltid uppjagad när jag ska bort. Kommer jag komma ihåg allt? Tänk om jag glömmer något? Vad gör jag då? Frågorna haglar i huvudet och i slutändan märker man att nä, just det, allt löste sig!

Idag blev det en svart look med ett bångstyrigt hår som inte alls ville som jag ville! 
Får fortfarande inte till bilder med systemkameran så det får bli “tråkiga iphone bilder”…Hoppas ni står ut! 😉

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen