Busy Lady

Ja, senaste dagarna har jag ju som sagt tagit det lugnt och fokuserat på att orka jobba. I måndags gjorde jag en operation av mina näsmusslor vilket går ut på att under lokalbedövning just bränna i näsmusslorna i vardera näsborre så att dem inte svullnar upp. Detta ska göra att så att jag ska kunna andas obehindrat sen. 
Själva operation var över på mindre än 10 minuter men det var 10 ganska obehagliga minuter som nöd och sved trots bedövningen. 
Dessa dagar efter har det spänt en hel del i bihålorna vilket gjort att jag haft huvudvärk. Vilket jag fortfarande har i skrivande stund. En del täppa har också varit men läkaren sa att jag skulle köpa en nässköljare och den har väl hjälpt någorlunda. Värst är dock snorbuse känslan och att man inte får vara där och röra! 
Det visslar när jag andas och kittlas en del när jag pratar men överlag mår jag väl som ska och jag är mycket tacksam för att man har ett jobb som kan utföras i halvliggande läge.
Men snyggast är jag på morgonen då näsan svullnat över natten! Urtjusig! 
 
Mina kvällar spenderas just nu med LOST. LOST i massor om jag ska vara ärlig! Spännande serie som jag aldrig såg om så snälla spoila ingenting för mig nu… 
 
HA EN FIN FIN KVÄLL DÄRUTE!
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.