Last Night with joy?

Ja, då har jag varit på mitt första besök. Jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska säga men jodå, det här kommer nog bli bra. Det är bra att ha någon som kan finnas och motivera en. 
Men vad hände på mötet då idag?
Jo, jag fick berätta lite om mig själv och varför jag vill tappa i vikt. Nu vill jag först och främst säga att jag inte är särskillt överviktig men har ett par extra kilon som jag gärna velat bli av med långt innan men nu behöver jag alltså gå ner i vikt för att tappa tyngden på min överkropp. 
Fick inte direkt lära mig något mer om vad jag ska äta i den bemärkelsen. Hon förstod ganska snabbt att jag redan var rätt insatt men att vi båda konstaterade att det är något som jag gör “fel” med.
Så nu ska jag föra matdagbok till nästa fredag, verkligen skriva ner allt som stoppas i munnen, dryck som mat! Efter det ska vi se över vad som kan ändras och under tiden ska jag självklart själv börja träna mer igen.
Så vi får se hur detta går! 

Denna kväll blev en promenad med mamma och Tjabo på en timme. Skönt men väldigt kyligt!
Och nu sitter jag och äter mina sista kakor för en mycket långtid samt glor på sista säsongen av LOST. Lite av en befrielse känsla faktiskt trots att det är en riktigt spännande serie.

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen